Odwiedź nasz sklep w Poznaniu!
SPODNIE DOBSOM R-90
Autor: Marcin, Wrocław

Super spodnie. Używam głównie na rower. Wreszcie jakość za rozsądne pieniądze.

ASICS GEL-SONOMA AW15 damskie
Autor: BOGNA, WARSZAWA

Solidne, uniwersalne buty, sprawdzają się na każdej nawierzchni. Wydają się dosyć sztywne, ale to absolutnie nie przeszkadza podczas treningu. Polecam!

CHIA CHARGE FLAPJACK sól morska
Autor: Piotr, Miasteczko Śląskie

Prawdę piszą. :)

Konkurs kulinarny

Wygraj książkę Scotta Jurka!

 

O KONKURSIE:


Na półkach NBR pojawiła  się właśnie nowa pozycja o ultra bieganiu - Jedz i biegaj. Jej autor, wegański biegacz Scott Jurek opowiada o swoim życiu oraz dzieli się z czytelnikami przepisami na swoje ulubione dania. My w NBR uwielbiamy dobre jedzenie. Nie ma nic lepszego niż makaron z warzywami jedzony na punkcie kontrolnym w czasie naprawdę dłuugiego biegu. Mniam!


 A Ty? Jakie przekąski pakujesz do plecaka? Co jadasz po długim wybieganiu? Co dostarcza Ci energii? Masz jakiś ulubiony przepis? Przyślij nam przepis na swoje autorskie danie lub przekąskę biegową, a książka Scotta Jurka lub Urodzeni biegacze Christophera MacDougalla może być Twoja.


Warunek jest tylko jeden. Przepis musi być Twojego autorstwa i musi do nas trafić przed godziną 23:59 w piątek 28.09.12. Ogłoszenie wyników nastąpi w poniedziałek 01.10.12 o godz. 12:00 na Facebooku Jeśli to właśnie Twój przepis zasmakuje nam najbardziej, o wygranej poinformujemy Cię także mailem.

 

 

REGULAMIN KONKURSU:

 

ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU KULINARNEGO

 

1. Organizatorem konkursu kulinarnego zwanego dalej "Konkursem" oraz fundatorem nagród książkowych jest sklep dla biegaczy Natural Born Runners z siedzibą w Wolinie, ul. Ogrodowa 2.,NIP: 9860179210 REGON: 320494840, NR WPISU: 2890/08, zwany dalej „Organizatorem”. 

2. Konkurs zostanie ogłoszony 21.09.2012 na profilu Organizatora na facebooku i na jego stronie www.

 

WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE

 

1. Uczestnikiem Konkursu może zostać każdy klient Organizatora, który dokonał przynajmniej jednego zakupu.

2. W Konkursie  mogą brać udział  osoby pełnoletnie. Osoby niepełnoletnie muszą przedstawić zgodę swoich rodziców lub opiekunów prawnych.

3. Przesłanie przepisu kulinarnego jest  równoznaczne z akceptacją Regulaminu w całości.

 

 ZASADY i  WARUNKI UDZIAŁU W KONKURSIE 

 

1. Udział w konkursie polega na przesłaniu na adres mailowy Organizatora: kontakt@natural-born-runners.pl przepisu kulinarnego na danie lub przekąskę dostarczające energii do biegania.

2. Aby wziąć udział w Konkursie należy przesłać autorski przepis, do dnia 28.09.2012 do godz. 23.59. Mail zatytułowany „ Mój przepis” musi zawierać imię, nazwisko, adres mailowy i numer telefonu uczestnika Konkursu.

3. Organizator wybierze 2 najciekawsze i najbardziej oryginalne przepisy

4. 01.10.12 o godzinie 12:00 Organizator ogłosi zwycięzców Konkursu na swoim profilu na facebooku oraz powiadomi ich o fakcie wygranej, mailowo.

5. Nagrodą w konkursie jest książka „Jedz i biegaj” Scotta Jurka oraz „Urodzeni Biegacze” Christophera MacDougalla

6. Książki zostaną wysłane pocztą w terminie 5 dni od  daty ogłoszenia wyników Konkursu.

 

 

POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE

 

1. Reklamacje dotyczące spraw związanych z Konkursem należy składać na piśmie wraz z uzasadnieniem do Organizatora na adres korespondencyjny, Natural Born Runners, ul. Górki 17c/7, 60-204 Poznań  w terminie 14 dni (czternastu) dni od daty opublikowania listy zwycięzców.

2. Reklamacje rozpatrywać będzie Organizator w terminie 10 dni od dnia ich otrzymania.

 

 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

 

1. Dane osobowe uczestników Konkursu będą przetwarzane w celach  przeprowadzenia tego Konkursu. W żaden sposób nie będą udostępniane stronie trzeciej

2. Dane osobowe podawane są przez zgłaszających chęć udziału w Konkursie  dobrowolnie. Mają oni prawo wglądu do swoich danych i ich poprawiania

3. Każdy uczestnik Konkursu zgadza się na publikację swoich przepisów na stronach internetowych związanych z Natural Born Runners.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij